marți, 26 martie 2013

Paste in Maramures

        Puteti petrece un Paste in Maramures in acest an, si va puteti bucura de traditiile si de bunatatea oamenilor de aici pe timpul sederii voastre. Va putem spune ca oamenii de aici sunt foarte bine primitori si te vor servi cu tot ce au ei mai bun. A devenit o traditie ca romanii sa petreaca sarbatorile pascale in familie si sa o faca intr-un mod cat se poate de traditional, in locuri cat mai traditionale unde se pastreaza obiceiurile de sute de ani.

        In acest loc chiar se pastraza traditia si poti gusta si tu bunatatile traditionale si sa asisti la incondeierea oualelor de Paste, aici acest obicei pastranduse in toata splendoarea lui. Poti vizita pe timpul sederii tale aici si o serie de obiective tursitice recunoscute pentru frumusetea lor si de ce nu poti face diverse iesiri si drumetii insotiti de ghizi locali.

       Astfel puteti alege sa petreceti un Paste in Maramures, si sa va bucurati de privelisti minunate si chiar de ce nu sa participati la slujba de Inviere la manastirile de aici. Puteti face acest lucru studiind ofertele agentiilor de turism online de pe internet pentru a vedea care sunt preturile si daca acestea sunt pe gustul dumneavoastra. Dar va pot spune ca nu au cum sa nu va convina deoarece agentiile de turism de pe acest blog sunt recunoscute pentru preturile lor destul de mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger news