marți, 12 iunie 2012

Agentia de turism Bjr-vacante.ro

Agentia de turism Bjr-vacante este afiliata grupului romanesc de afaceri BJR . A fost lansata pe piata de turism online din anul 1996, si facem parte din grupul german Travel Management Global si avem licenta de dezvoltare a afacerii in toata Europa estica.

Datorita afacerii noastre putem oferi clientilor posibilitatea de a opta pentru un serviciu dintr-o gama larga de zboruri, vacante, cazari sau croaziere, toate la cele mai bune preturi si fara a fi nevoit sa platiti suplimentar fata de oferta aleasa.

Agentia de turism Bjr-vacante.ro ofera garantia pretului celui mai bun si se obliga s adea clientilor suma diferenta daca se dovedeste ca poate obtine un pret mai scazut pentru acelasi serviciu. Puteti opta pentru seviciile acestei agentii de turism online in cazul inc are doriti o vacanta de vis alaturi de cei dragi, si in acelasi timp sa va bucurati de cele mai bune preturi.

Cu aceasta agentie de turim poti zbura si in interes de serviciu si vei avea parte de asemenea de cele mai bune servicii, fara a cheltui suplimentar. Poti apela la noi daca doresti o cazare in cele mai bune conditii si sa te bucuri de un confort sporit. Suntem din ce in ce mai cunoscuti pentru ofertele noastre si pentru serviciile oferite si avem clienti din toata lumea. Acestia apeleaza la noi ori de cate ori au nevoie de o calatorie cu avionul, de o cazare, sau o vacanta din cele mai relaxante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger news