marți, 12 iunie 2012

Agentia Tripsta

Agentia Tripsta este o agentie de turism online, prezenta pe piata din Europa, dina nul 2005. Tarile in care ofera servicii din cel mai bune sunt: Grecia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Polanda, Turcia, Rusia, Ucraina si Romania. Trebuie sa stiti ca sediul firmei se afla la Atena in Grecia, si un obiectiv al Agentiei Tripsta este sa se extinda cat mai repede si in alte zone ale lumii. Agentia Tripsta ofera servicii de calitate, comercializand bilete de avion, cu tot cu posibilitatea de a va rezerva si camere de hotel, sau de a inchiria masini pentru confortul dumneavoastra.

Preturile sunt accesibile pentru orice buzunar si asta fara a afect ain vreun fel calitatea serviciilor oferite. Intotdeauna cautam cele mai bune solutii pentru satisfacerea deplina a clientului, si trebuie sa stiti ca suntem recunoscuti pentru incredrea si eficienta noastra. Obiectivul agentiei in ceea ce priveste Romania este de a face agentia Tripsta cat mai cunoscuta, pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii si sa existe o colaborare de incredere pe o durata cat mai lunga de timp.

Poti comanda si poti rezerva bilete de avion de pe internet si te poti bucura de cele mai bune servicii pentru care optezi chiar de la tine de acasa. Aveti de ales dintr-o gama larga de zboruri internationale, ale caror costuri sunt din cele mai diverse pentru a fi pe placul si pe buzunarul tuturor. In cercam sa oferim cele mai bune preturi de bilete de avion, si cautam mereu sa oferim cele mai bune  solutii pentru clientii nostri si pentru confortul lor. In Europa agentia Tripsta este recunoscuta pentru serviciile oferite, si pentru clientii ei fideli care de fiecare data cand trebuie sa faca o calatorie apeleaza la serviciile agentiei. Puteti aplica pentru oferta noastra si veti avea parte de cele mai bune servicii, si preturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger news