luni, 11 iunie 2012

Calatoresti cu Jinfo Tours

Calatoresti cu Jinfo Tours, si aceasta agentie este din ce in ce mai cunoscuta pentru serviciile de calitate oferite clientilor. Aceasta agentie are drept slogan “22 de ani de pasiune si excelenta in turism” si a aparut in anul 1990 infiintata de Aurel Pavel, si este printre cel mai de succes firme de turism din tara noastra fiind recunoscuta pentru serviciile sale.

Astfel dupa cum puteti vedea aceasta agentie de turism are o traditie in domeniu si o experienta ce este necesara pentru un confort sporit al calatorului sau al turistului. Deci obiectivul numar unu al agentiei este gasirea de cele mai bune solutii pentru clienti si pentru confortul lor. Va mai putem spune ca avem deja clienti fideli, care apeleaza la serviviile noastre de fiecare data cand doresc o excursie sau o calatorie. Asta deoarece siguranta si confortul dupa cum spuneam este obiectul nostru numarul unu.

Calatoresti cu Jinfo Tours si mai trebuie sa stii ca aaceasta agentie a primit numeroase premii pentru serviciile oferite, atat in tara noastra cat si in strainatate. Un alt punct forte al agentiei de turism Jinfo Tours este faptul ca aceasta a semnat in anul 2000 un parteneriat cu celebra firma din Anglia HRG, aceasta fiind lider mondial in Travel Management. Astfel daca doresti o vacanta si vrei sa ai parte de cel mai bune servicii poti apela la Jinfo Tours si vei avea parte de cea mai buna servire, si de un confort sporit. Puteti opta astfel pentru aceasta agentie pentru calatoria de serviciu sau pentru vacante in diferite locuri ale lumii. Noi va dorim Calatorie Placuta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogger news